Innovatieve methode bedwantsenbestrijding!

Bedwantsen bestrijden op een milieuvriendelijke manier kan!

Polti Cimex EradicatorDeze innovatieve methode om bedwantsen te bestrijden aan de hand van stoom is effectief, permanent en 100% onschadelijk voor het milieu aangezien er geen biociden gebruikt worden om het probleem met bedwantsen op te lossen. Het bijzondere aan deze manier van bedwantsen bestrijden is dat de stoom, nadat hij op conventionele wijze gegenereerd werd in de machine, verder verhit wordt tot 180ºC in het handvat.

Net voordat de stoom het handvat verlaat, wordt hij vermengd met een op water en alcohol gebaseerde oplossing dat natriummetasilicaat en natriumcarbonaat bevat en gebruikt kan worden in de nabijheid van mens en dier. Bedwantsen zijn erg gevoelig voor temperatuurveranderingen. Deze behandeling aan de hand van een stoomstraal van 180ºC doodt dan ook de bedwantsen in alle stadia van hun ontwikkeling: eitjes, larven en ook de volwassen insecten.

Stadia van de bedwants

Erg handig met deze methode van bedwantsen bestrijden is dat het systeem erg flexibel is: de stroomstraal kan specifiek gericht worden op de plaatsen waar de bedwantsen zich verstoppen. Zo kunnen ook moeilijk bereikbare plaatsen behandeld worden en kunnen de bedwantsen niet ontsnappen. Daarnaast kan de behandelde kamer direct weer in gebruik worden genomen.

U kunt ons opbellen voor informatie over een professionele bestrijding van bedwantsen in uw woning of bedrijf op 0623413220 of stuur ons een e-mail op plaagweg@gmail.com

Bekijk hier een voorbeeld van deze methode van behandeling.