Over ons

Als gespecialiseerd, ambitieus en toegewijd bedrijf, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Het is ons er alles aan gelegen u optimaal van dienst te zijn bij het bestrijden van alle soorten ongedierte, ook wel plaagdieren genoemd. U merkt dat aan onze hoge kwaliteit, snelle service en nazorg.

Zowel bij particulieren als bedrijven bestrijden wij plaagdieren. Hierbij kunt u denken aan wespen, ratten, muizen, kakkerlakken, papiervisjes, zilvervisjes, vlooien, bedwantsen, houtworm, boktorren, krekels, mieren en alle andere soorten ongedierte.

auto 3 300x225 Over ons

Bij bedrijven werken wij volgens de HACCP voorschriften. Wij werken uitsluitend met wettelijk toegestane bestrijdingsmiddelen voor zowel Nederland als België. De modernste bestrijdingsmiddelen en producten staan garant voor een effectieve aanpak, zoals een nieuwe aanpak bij bedwantsen-bestrijding!!! Hierover is te lezen bovenaan deze pagina.

Tevens adviseren wij in het treffen van diverse weringsmaatregelen. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van allerlei hulpmiddelen ter preventie van plaagdieren.

De klant is koning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *