Hoe lang gaan plug-in-ongediertebestrijders mee?

Gemiddeld gaat een ultrasone ongediertebestrijder drie tot vijf jaar mee. U weet dat het werkt als het LED-lampje op het apparaat brandt. De meeste ultrasone ongediertebestrijders gaan ongeveer drie tot vijf jaar mee en blijven in die periode werken zolang er een stroombron is. Deze repellers gaan gemiddeld 3-5 jaar mee voordat ze moeten worden vervangen.

Zodra het rode lampje op het apparaat niet meer brandt, moet het worden vervangen. Een ultrasoon afweermiddel gaat gemiddeld 3-5 jaar mee. Om te zien of een ultrasoon afweermiddel werkt, controleert u of het LED-lampje op het product brandt. Binnen slechts 24 uur kunt u een verandering of toename van activiteit zien en een hoger dan normaal aantal plagen.

Plug-In Pest Free desoriënteert het ongedierte en ze worden gemakkelijker te vangen. Het zorgt ervoor dat ze het gebied zo snel mogelijk verlaten. De meeste plagen zijn binnen 1-4 weken verdwenen. Kakkerlakeieren kunnen tot 12 maanden inactief blijven, dus als eieren uitkomen, worden kleinere insecten merkbaar en verlaten ze te snel het pand.

Ultrasone ongediertebestrijders bieden langdurige dekking in vergelijking met andere soorten insectenwerende middelen die zijn ontworpen om ongedierte af te schrikken. Gifstoffen, aas, vallen, kleverige vallen en stof moeten van tijd tot tijd worden aangevuld (zo vaak als eenmaal per week voor een ernstig probleem). Hoewel wekelijks onderhoud duur en frustrerend kan zijn, gaan de meeste van de beste ultrasone ongediertebestrijders 3 tot 5 jaar mee. Ze creëren het ultrasone signaal dat ongedierte afstoot, zodat ze werken zolang ze macht hebben.

En zelfs als ze werken, zijn de effecten van korte duur. Uit een onderzoek naar knaagdierafstotende apparaten voor het Amerikaanse ministerie van Landbouw en het National Wildlife Research Center bleek bijvoorbeeld dat knaagdieren na slechts een paar dagen blootstelling niet meer reageerden op de ultrasone geluiden. Ultrasone ongediertebestrijders zijn elektronische apparaten die hoogfrequente geluiden uitzenden die zijn ontworpen om huishoudelijk ongedierte, zoals knaagdieren en insecten, af te weren, te verwonden of te doden. Verschillende gerenommeerde bedrijven hebben een bewezen staat van dienst in het maken van ultrasone insectenwerende middelen die zowel effectief als milieuvriendelijk zijn.

Verschillende wetenschappers van de Acoustic Society of America hebben een onderzoek uitgevoerd naar de effecten van blootstelling aan ultrasone insectenwerende middelen. Een ultrasone ongediertebestrijder is een elektronisch ongediertebestrijdingsapparaat dat een hoog geluid afgeeft met een frequentie die ongemak kan veroorzaken bij huisplagen, doden, wegjagen of uitschakelen. Door twee of drie repellers door het hele huis te plaatsen, zal het bereik van elk waarschijnlijk overlappen, waardoor voldoende dekking wordt geboden voor de meeste plaagproblemen. Als het probleem een muis- of rattenprobleem is, kan het helpen om een van deze repellers op uw stopcontacten aan te sluiten.

Wanneer het besmettingsprobleem onbeheersbaar is, moeten er drastische ongediertebestrijdingsmaatregelen worden genomen om deze beestjes te elimineren. Wees geduldig en geef de eenheid de tijd om te werken, u zult blij zijn met hoe goed het u jarenlang vrij houdt van ongedierte. Daarom zullen ze hoogfrequente golven uitzenden die voorkomen dat ongedierte en knaagdieren zich nestelen, nestelen of uw huis binnenkomen. Knaagdieren en plagen houden van kauwen op bedrading en dozen, dus zaken met veel bedrading, bijv.

computergevulde kantoren, en bedrijven die kartonnen dozen verwerken, zoals winkels, profiteren allemaal van Plug-In Pest Free-eenheden om te voorkomen dat ratten, muizen en kakkerlakken nestelen. Voordat u investeert in een vaak prijzig ultrasoon ongediertebestrijdingsapparaat, moet u ervoor zorgen dat u de verschillende voor- en nadelen van elektronische ongediertebestrijding begrijpt. Zelfs als deze ultrasone insectenwerende middelen populair blijven, vragen veel mensen zich af of ze bijwerkingen hebben of niet. Bovendien waarschuwt de Federal Trade Commission consumenten al tientallen jaren voor ultrasone ongediertebestrijdingsapparaten, omdat fabrikanten niet over het wetenschappelijke bewijs beschikken dat nodig is om hun beweringen over effectiviteit te ondersteunen.

Sommige ultrasone apparaten kunnen 1.000 vierkante voet beslaan; andere ultrasone ongediertebestrijdingsmiddelen kunnen echter 2.000 vierkante voet bedekken en achter muren doordringen. Deze ongediertebestrijdingsmiddelen bevatten geen chemicaliën, toxines, onaangename geuren of maken geen puinhoop tijdens het gebruik. Een ultrasoon ongediertebestrijdingsmiddel kan zijn doel effectief dienen in kelders of zolders, maar het kan geen kwaad om meer toe te voegen, indien beschikbaar. .