Hoe verminder je ongedierte en knaagdieren?

Ongedierte zoals kakkerlakken, spinnen, mieren en termieten beschadigt niet alleen uw eigendommen, maar verspreidt ook infecties. De beste manier om van dit ongedierte af te komen, is door de ongediertebestrijdingsdienst te bellen. Maar voordat u doorgaat en ongediertebestrijdingsdiensten boekt, probeert u deze top 10 tips en trucs voor ongediertebestrijding uit om ongedierte af te weren en uw huis schoon en ziektevrij te houden. Installeer een schoorsteenkap en scherm op uw schoorsteen om ongedierte zoals knaagdieren en vogels buiten te houden.

Ze kunnen niet alleen schade aanrichten, maar ze brengen vaak kleinere beestjes met zich mee die in je huis zullen wonen. Leren over het ongedierte dat je hebt en opties die beschikbaar zijn om specifiek ongedierte te bestrijden, is de eerste stap. Het elimineren van omstandigheden in uw huis die ongedierte aanspreken, zal helpen om de aantrekkingskracht die hen binnenbrengt te verminderen. Hierdoor vinden plagen vaak wegen in huizen en gebouwen, vooral als ze voedsel kunnen voelen.

Deze ongediertebestrijdingstip elimineert het probleem van de plaagplaag mogelijk niet volledig, maar het zal zeker het aantal plagen in uw huis verminderen. Thompson Brothers doet uitstekend werk om mijn huis het hele seizoen door te sproeien om ongewenst ongedierte buiten te houden. Binnen enkele weken zal de spinpopulatie aanzienlijk afsterven en hoeft u zich geen zorgen te maken over huisplagen. Houd werven, patio's, dekken en garages bovendien vrij van bladafval, plantenmaaisel en stilstaand water, die allemaal ideale omgevingen kunnen bieden voor ongedierte om een huis te creëren.

Inspecteer routinematig de hele buitenkant van uw huis op andere scheuren, spleten en openingen waardoor ongedierte kan binnendringen. Ongedierte kan door kleine scheurtjes en openingen wiebelen, dus u moet regelmatig kromgetrokken of gebroken deuren en ramen inspecteren en repareren, evenals deuren die gewoon niet goed passen. Met miljoenen Amerikanen weggestopt in huisisolatie, brengen mensen aanzienlijk meer tijd door in hun leefomgeving dan ooit tevoren en kunnen ze onbewust ongedierte aantrekken. Zorg er ook voor dat u controleert of de afdichting tussen de ventilatieopening en de muur goed vastzit om huisongedierte buiten te houden.

Controleer regelmatig binnen, onder en achter keukenkasten, koelkasten en kachels op tekenen van ongedierte.