Wat is de meest effectieve bestrijding van knaagdieren?

Knaagdiervallen Vallen zijn zeer effectief tegen knaagdieren als je ze op de juiste manier gebruikt. Als je voor deze knaagdierbestrijdingsmethode kiest, moet je een groot aantal vallen plaatsen in gebieden waar je een hoge knaagdieractiviteit detecteert. Snap traps zijn kleine houten of plastic kisten die een goedkope en effectieve manier zijn om ratten en muizen te vangen en te doden. De vallen komen vaak in sets, zodat je meerdere vallen tegelijk kunt leggen.

Zodra de val een knaagdier heeft gevangen, kan de val worden hergebruikt. Als je niet met een dood knaagdier wilt omgaan, gooi dan gewoon de val weg met het knaagdier erin en koop een andere voor een paar dollar. Natuurlijke roofdieren zoals slangen, haviken en uilen kunnen helpen knaagdierpopulaties onder controle te houden door zich te voeden met ratten en muizen. Kerkuilen zijn efficiënte jagers en een familie schuuruilen kan maar liefst 3000 muizen per jaar eten.

Om kerkuilen aan te moedigen om in uw omgeving te nestelen en te blijven, kunt u overwegen om een nestkast te installeren. Strategische plaatsing van nestkasten in combinatie met het gebruik van vallen en andere preventieve maatregelen zal een grote bijdrage leveren aan het beheersen van uw knaagdierproblemen. Toch is de beste allround val voor zowel muizen als ratten de vertrouwde snaptrap. Moderne klikvallen hebben uitgebreide plastic triggers waarvan is bewezen dat ze meer knaagdieren vangen dan oudere vallen met kleinere, metalen triggers.

Correct gebruik van snaptraps begint met de juiste plaatsing. Langs muren (knaagdieren hebben de neiging om langs muren te rennen), moeten klikvallen loodrecht op de muur worden geplaatst, met het trekkeruiteinde tegen de muur. Ze kunnen ook in tandem (back-to-back) worden geplaatst, parallel aan de muur, zodat knaagdieren die in beide richtingen reizen de triggers tegenkomen. Hoewel onbaited snaptraps knaagdieren vangen, werken ze het beste wanneer ze worden gelokt met voedsel dat aantrekkelijk is voor knaagdieren.

Aas met knapperige pindakaas, noten, vlees (bijv. Voor muizen zijn wattenbolletjes en tandzijde ook aantrekkelijk als nestmateriaal. Tandzijde is ook voordelig voor het binden van aas aan snapval-triggers om te voorkomen dat knaagdieren het aas stelen. Gebruik voor ratten snaptraps ter grootte van ratten.

Sluit gaten binnen en buiten het huis af om binnenkomst door knaagdieren te voorkomen. Het doel is om het aantal gevangen knaagdieren te maximaliseren en het aantal ontsnappingen te minimaliseren dat knaagdieren steeds op hun hoede kan maken. Waar één knaagdier is, zijn er meer, dus het is belangrijk om snel te werken om een oplossing te vinden die voor u werkt om dit probleem op te lossen. Schud om te combineren en spuit de oplossing vervolgens overal waar u knaagdieractiviteit vermoedt of om knaagdieren op afstand te houden.

Metalen kragen van twaalf inch kunnen worden bevestigd aan steunpalen, pilaren en verticale buizen om te voorkomen dat knaagdieren ze beklimmen. Terwijl knaagdieren warmte en beschutting vinden in structuren, is voedsel hun eerste reden om in en rond structuren te leven. Het kan echter nodig zijn om samen met andere ongediertebestrijdende producten te worden gebruikt om het meest effectief te zijn, vooral in huizen met grote knaagdierplagen. De bovenstaande spray maakt gebruik van essentiële oliën zoals pepermunt en andere natuurlijke ingrediënten om knaagdieren zoals muizen en ratten af te weren.

Als de knaagdierpopulatie echter groot is, begin dan met een hoogwaardig knaagdieraas, om snel een populatie neer te halen en snelle groei te voorkomen. Er zijn een paar verschillende manieren waarop u tea tree olie kunt gebruiken als een natuurlijke vorm van knaagdierbestrijding, waaronder het mengen met water, het weken op wattenbolletjes of het maken van een afstotende spray om kasten en oppervlakken af te vegen. Onthoud gewoon dat als het gaat om het vangen en loslaten van vallen, u minstens drie tot vijf mijl van uw eigendom moet reizen om de knaagdieren vrij te laten, zodat ze hun weg terug niet kunnen vinden. Als een besmetting goed ingeburgerd is, kunt u mogelijk een knaagdiergeur detecteren.

Samen met de traditionele klikval, die elk aas vereist dat je kiest om knaagdieren naar binnen te lokken voordat je ze vangt en doodt, zijn er lijmvallen, levende vallen en ingesloten vallen. Dit knaagdier is zwaarder dan de dakrat, een ruige bruine of grijze tint met geschubde oren en staart en het wordt geleverd met meerdere namen, waaronder de bruine rat en de rioolrat. Tegenwoordig is, als gevolg van verhoogde sanitaire voorzieningen en effectieve knaagdieren- en insectenbestrijdingsprogramma's, de dreiging van de meeste ziekten door knaagdieren niet zo kritisch. Ratten kunnen nieuw geplaatst aas en vallen van knaagdieren dagen of zelfs weken negeren, vooral als ander voedsel routinematig voor hen beschikbaar blijft.

Het is een donker, bruinzwart knaagdier tot 9,5 inch lang (exclusief de staart) en weegt meestal minder dan een pond. .