Wat stoot muizen snel af?

De sterke geur van pepermuntolie en kruidnagelolie lijkt muizen af te stoten. Verzadig wattenbolletjes met deze etherische oliën en plaats ze in gebieden die muizen aantrekken, zoals laden, kasten en huisingangen. Pepermuntolie, cayennepeper, peper en kruidnagel. Van muizen wordt gezegd dat ze de geur hiervan haten.

Week wat wattenbolletjes lichtjes in olie van een of meer van deze voedingsmiddelen en laat de wattenbolletjes achter op plaatsen waar je problemen hebt gehad met muizen. Een andere optie is om kaasdoekzakjes te maken van droge cayennepeper, munt en hele kruidnagel en deze achter te laten op plaatsen waar muizen zich vaak verbergen, zoals onder bedden en hoeken. Pepermunt heeft duidelijk een sterke geur, een geur die muizen niet lekker vinden. Volgens Victor Pest bevat pepermunt zeer krachtige mentholverbindingen die hun neusholtes irriteren.

Een vleugje pepermunt houdt ze zeker weg. Muizen hebben een zeer scherp reukvermogen dat veel sterker is dan wat mensen ervaren. Je kunt deze eigenschap gebruiken om muizen af te weren en geuren te gebruiken die muizen haten, zoals kaneel, azijn, drogervellen, kruidnagelolie, pepermunt, theezakjes, munttandpasta, ammoniak, kruidnagel, kruidnagelolie en cayennepeper. Er zijn veel manieren om kaneel te gebruiken om muizen weg te houden, en het hangt eigenlijk gewoon af van wat je hoopt te doen, de hoeveelheid werk die je erin wilt stoppen en welke producten je al in huis hebt.

Als je muizen hebt gezien en alleen de kaneel die je op je havermout gebruikt bij de hand hebt, strooi dan een beetje in elk gebied dat je ze hebt gezien, zoals toonbanken, in kasten en zelfs langs je plint. We weten nu dat muizen sterke geuren haten vanwege hun intense reukvermogen. Azijn is misschien wel de sterkste geur die er is, vooral als het onverdund blijft. Zoals we allemaal weten, is het bijna onmogelijk om je gebied volledig te bedekken met dit mengsel.

Evenzo zal het geen gemakkelijke prestatie zijn om je gebied naar azijn te laten ruiken. Het is niet echt een ideale geur om langdurig overal in huis te hebben, noch wordt de verspreiding van azijn in elk hoekje en gaatje een leuk proces. Meng wat water en azijn in een spuitfles om alle gebieden waar je muizen hebt gezien te nestelen, evenals locaties waar je verwacht dat ze naartoe gaan. Het gebruik van deze methode rond deuren, vloerplanken, werkbladen en kasten wordt aanbevolen.

Om welke reden dan ook genieten muizen echt niet van de geur van drogervellen. Dit is geweldig nieuws, want dit is een ander product dat je misschien al hebt liggen liggen. Het beste deel? Het kost nog minder werk dan het sproeien, besprenkelen of vernevelen van andere geuren. Voor ons geven drogerlakens een vrij milde geur af, maar voor muizen is het scherp en onvermijdelijk.

Het is bewezen dat springdrogervellen de beste resultaten opleveren bij het afstoten van muizen uit een bepaald gebied. Salt Lake City Sustainability merkt op dat pepermuntolie een van de beste alternatieven is voor pesticiden. Je kunt wattenbolletjes, vodden, handdoeken, wat je maar wilt, in je pepermuntolie dopen voordat je ze in je huis plaatst. Dit kan binnen en buiten worden gedaan, waar uw probleem zich ook voordoet.

Een ander huishoudelijk artikel, theezakjes kunnen op dezelfde manier worden gebruikt als oliën, kaneelstokjes en drogervellen. Zoals je zou doen met kaneel, strooi gewoon wat cayennepeper overal waar je muizen hebt gezien, verwacht dat ze dat zijn, of weet dat ze binnenkomen. Lees meer 11 Manieren om kaneel als mierenafstotend middel te gebruiken. Muisvallen blijven een van de meest effectieve manieren om muizen kwijt te raken die al grote schade aanrichten in uw huis.

Plaats muizenvallen in de kwetsbaardere delen van je huis, zoals langs muren en achter vuilnisbakken. Er is een verscheidenheid aan muisvallen om uit te kiezen, die allemaal variëren in kosten, functie en ontwerp. Met zijn sterke geur werken mottenballen uitstekend om de muis weg te houden van je huis. Je kunt proberen wattenbolletjes met pepermuntolie te overgieten en ze in de buurt te laten van plekken waarvan je denkt dat muizen binnenkomen.

Of vul kaasdoekzakjes met cayennepeper, kruidnagel en munt, andere aroma's die ze niet lekker vinden en strooi deze ook over. Er wordt ook gezegd dat ammoniak werkt, die je door probleemgebieden in capfuls kunt weglaten. Beter nog, kijk eens naar Mighty Mint's Peppermint Oil Knaagdier Repellent Spray om jezelf nog meer gedoe te besparen. Het is frustrerend om thuis problemen met knaagdieren te hebben, maar muizen kunnen worden afgestoten als je de volgende geuren gebruikt.

Muizen maken deel uit van de knaagdierfamilie, samen met ratten, eekhoorns, prairiehonden, stekelvarkens, bevers, cavia's en hamsters. Hoewel er een selectie van natuurlijke insectenwerende middelen beschikbaar is om muizen af te schrikken, gebruikt Smith's Pest Management ook professionele insectenwerende middelen voor ernstige plagen. Hoewel natuurlijke remedies niet altijd het antwoord zijn bij het wegwerken van ongedierte (zoals het gebruik van komkommers om kakkerlakken kwijt te raken, samen met vele andere methoden die kakkerlakken niet doden), biedt pepermunt een succesvolle natuurlijke remedie die werkt bij het afstoten van muizen. De snelste en meest efficiënte manier om van muizen af te komen, is door een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf zoals Smith's in te huren.

Het verpakken van probleemgebieden in knaagdiertape (die wordt behandeld met componenten die ook in chilipepers worden aangetroffen) kan helpen voorkomen dat muizen terugkeren. Sommige sterke geuren die mensen vaak gebruiken als een natuurlijk muizenafstotend middel zijn lavendelolie, pepermuntolie, andere natuurlijke etherische oliën en azijnoplossingen. Zoals u waarschijnlijk heel goed weet, kunnen knaagdieren zoals muizen behoorlijk lastig zijn als u ze op uw terrein behandelt. Dit stoot muizen af en geeft ook een lekker aroma aan je huis zonder dat je veel dure kaarsen en muurplug-ins hoeft te kopen.

Houd er rekening mee dat als je van plan bent om een heel kruidnagel uit te zitten, het misschien geen geur heeft die vrij sterk genoeg is om muizen af te weren. Hier zijn een paar geuren die je kunt gebruiken om muizen af te weren en ze weg te houden van je huis, eigendom en jezelf. .