Welke elektronische afstoter voor knaagdieren werkt het beste?

Om een ultrasone repeller effectief te laten zijn bij ongediertebestrijding, hebt u deze nodig om voldoende dekking te bieden. De meeste van de beste ultrasone ongediertebestrijders bieden ergens tussen de 800 en 1.200 vierkante meter dekking. Hoewel ze effectief kunnen zijn in een wijd open kelder, moet u begrijpen dat uw muren en plafonds dit bereik kunnen beperken. Het bedrijf zegt dat de sonische golven tot 7.000 vierkante meter bedekken.

Dit afweermiddel is effectief tegen veel ongedierte, waaronder moedervlekken, woelmuizen, knaagdieren, slangen, gophers en vleermuizen. De waterdichte ABS-kunststof behuizing is duurzaam en heeft een 10 inch lange paal die gemakkelijk in de grond steekt. Neatmaster's ultrasone ongediertebestrijder Plug In is misschien wel de voorkeursmethode om dat griezelige kruipende ongedierte op afstand te houden. Deze plug-in unit maakt gebruik van een standaard stopcontact voor thuis om tot 120 vierkante meter (ongeveer 1.300 vierkante meter) ongediertebestrijdende dekking te bieden.

Het is ook compact genoeg om in een koffer rond te hangen om ongedierte in hotelkamers af te weren. Voor zware plagen of iedereen die geen risico wil nemen, bekijk de Loraffe Plug-in Ultrasonic 4-in-1 ongediertebestrijder. Dit plug-in-model met snoer is groot en heeft een heleboel functies om te voorkomen dat muizen, ratten en ander ongedierte een winkel opzetten. Sonische ongedierteapparaten bestrijken een akoestisch spectrum boven ons hoorbereik voor mensen - ultrasoon geluid - boven 18.000 Hz.

De frequentie van dergelijke apparaten is zo hoog als 50 kHz, meer specifiek, ongeveer drie keer hoger dan de menselijke gehoorcapaciteit. Normaal gesproken kunnen we geen geluiden horen met een frequentie van meer dan 18 kHz, waarbij sommige buitengewone mensen geluiden tot 20 kHz kunnen waarnemen. Maar dit is een maximale limiet. Dus, door de eigenaardigheden van de biologie van knaagdieren te benutten, hebben we meer kansen om ze te verslaan.

In een studie die de effectiviteit van een ultrasoon apparaat op ratten en muizen (Greaves en Rowe 196) testte, bleek dat ze een milde afkeer van het geluid hadden. Deze afkeer nam echter in de loop van de tijd af, vooral nadat een betrouwbare voedselbron werd ontdekt in de buurt van het sonische apparaat. Zelfs nadat de voedselbron was verwijderd, bleven de ratten en muizen de kamer verkennen met ultrasoon geluid, waarbij ze gewenning aan het geluid uitdrukken. Deze kleine (4,1″ x 1 ″) repeller werkt op batterijen.

Het is een zeldzaam geval bij repellers binnenshuis, omdat u meestal repellers in stopcontacten moet aansluiten. Dit is een voordeel, het onderscheiden van andere repellers van de gegeven beoordeling - je kunt het overal plaatsen. Het begon allemaal in 1972 toen Bob Brown uit Pine Valley, Californië, een eenvoudige jongen naast de deur, vergat zijn verkeerd bedrade elektrische gitaar in zijn winkel aan te sluiten. Als gevolg van zijn afwezige geest werden tientallen dode ratten en muizen rond het gebouw gevonden.

Deze zaak is voor hem geworden wat een gevallen appel voor Newton was; hij werd geïnspireerd om een elektronische ongediertebestrijder uit te vinden genaamd AMIGO. Veilig en gemakkelijk te gebruiken, de Ultrasonic Pest Repeller van Ninetails stoot muizen, muggen en meer af. Probeer het in je huis of garage, het werkt in ruimtes tot 1.600 vierkante meter. Onze beste keuze voor de beste ultrasone ongediertebestrijder is de TBI Pro Ultrasone ongediertebestrijder.

We raden de TBI Pro 2-pack ten zeerste aan als een totale ongediertebestrijdingsoplossing tegen vervelende kruipende en vliegende plagen. Nu moeten knaagdieren kamers vermijden die zijn blootgesteld aan echografie en op een andere plaats nieuwe voedingsbronnen zoeken. Door twee of drie repellers door het hele huis te plaatsen, zal het bereik van elk waarschijnlijk overlappen, waardoor voldoende dekking wordt geboden voor de meeste plaagproblemen. Bovendien is de BRISON repeller absoluut stil, zodat u hem gemakkelijk in de slaapkamer van uw kind kunt plaatsen.

Nu ik overga van mijn ervaring naar een kritische kijk op dit soort elektronische ongediertebestrijders, zou ik de noodzaak willen benadrukken om verschillende externe factoren aan te pakken. Als u de ultrasone repeller tegen knaagdieren hebt gekozen, moet u alle andere manieren van „jagen” weigeren. De geluiden en golflengten die door de repeller worden vrijgegeven, zijn ontworpen om een fysiologische reactie bij ongedierte te veroorzaken. Onthoud ook dat een ultrasone ongediertebestrijder meer moet worden gebruikt als een plaagoplossing op korte termijn, in tegenstelling tot een ongediertebestrijdingsapparaat op lange termijn dat u elke dag gebruikt.

Het is belangrijk om te onthouden dat het een tot twee weken kan duren om resultaten te zien, en die cijfers kunnen variëren afhankelijk van het specifieke insect dat u probeert af te weren. Het verschil komt door het feit dat honden en katten niet zo hoge frequenties kunnen horen als veel knaagdieren. Deze EPA-goedgekeurde ultrasone ongediertebestrijder van Aigoo is een economische manier om knaagdieren uit je huis te jagen. Het zendt willekeurige ontploffingen van ultrasone geluidsgolven uit, evenals een LED-stroboscoop om knaagdieren weg te jagen voordat ze schade kunnen aanrichten.

Hoewel wekelijks onderhoud duur en frustrerend kan zijn, gaan de meeste van de beste ultrasone ongediertebestrijders 3 tot 5 jaar mee. Bovendien is met deze ultrasone repellers rust gegarandeerd in uw huis omdat u hun geluidsgolven niet kunt horen. Je moet er ook rekening mee houden dat het afstoten van ongedierte enige tijd kan duren en dat je misschien nog steeds een paar dappere plagen ziet wankelen. Het unieke ontwerp van deze ongediertebestrijder van Loraffe maakt het een van de meest effectieve in de branche.

.