Welke geur houdt knaagdieren weg?

Dit maakt pepermuntolie, chilipoeder, citronella en eucalyptus de meest voorkomende natuurlijke knaagdierafweermiddelen. Chemische geuren, zoals ammoniak, bleekmiddel en mottenballen, werken ook als afschrikmiddel voor muizen. Muizen hebben een zeer scherp reukvermogen dat veel sterker is dan wat mensen ervaren. Je kunt deze eigenschap gebruiken om muizen af te weren en geuren te gebruiken die muizen haten, zoals kaneel, azijn, drogervellen, kruidnagelolie, pepermunt, theezakjes, munttandpasta, ammoniak, kruidnagel, kruidnagelolie en cayennepeper.

Er zijn veel manieren om kaneel te gebruiken om muizen weg te houden, en het hangt eigenlijk gewoon af van wat je hoopt te doen, de hoeveelheid werk die je erin wilt stoppen en welke producten je al in huis hebt. Als je muizen hebt gezien en alleen de kaneel die je op je havermout gebruikt bij de hand hebt, strooi dan een beetje in elk gebied dat je ze hebt gezien, zoals toonbanken, in kasten en zelfs langs je plint. We weten nu dat muizen sterke geuren haten vanwege hun intense reukvermogen. Azijn is misschien wel de sterkste geur die er is, vooral als het onverdund blijft.

Zoals we allemaal weten, is het bijna onmogelijk om je gebied volledig te bedekken met dit mengsel. Evenzo zal het geen gemakkelijke prestatie zijn om je gebied naar azijn te laten ruiken. Het is niet echt een ideale geur om langdurig overal in huis te hebben, noch wordt de verspreiding van azijn in elk hoekje en gaatje een leuk proces. Meng wat water en azijn in een spuitfles om alle gebieden waar je muizen hebt gezien te nestelen, evenals locaties waar je verwacht dat ze naartoe gaan.

Het gebruik van deze methode rond deuren, vloerplanken, werkbladen en kasten wordt aanbevolen. Om welke reden dan ook genieten muizen echt niet van de geur van drogervellen. Dit is geweldig nieuws, want dit is een ander product dat je misschien al hebt liggen liggen. Het beste deel? Het kost nog minder werk dan het sproeien, besprenkelen of vernevelen van andere geuren.

Voor ons geven drogerlakens een vrij milde geur af, maar voor muizen is het scherp en onvermijdelijk. Het is bewezen dat springdrogervellen de beste resultaten opleveren bij het afstoten van muizen uit een bepaald gebied. Salt Lake City Sustainability merkt op dat pepermuntolie een van de beste alternatieven is voor pesticiden. Je kunt wattenbolletjes, vodden, handdoeken, wat je maar wilt, in je pepermuntolie dopen voordat je ze in je huis plaatst.

Dit kan binnen en buiten worden gedaan, waar uw probleem zich ook voordoet. Een ander huishoudelijk artikel, theezakjes kunnen op dezelfde manier worden gebruikt als oliën, kaneelstokjes en drogervellen. Zoals je zou doen met kaneel, strooi gewoon wat cayennepeper overal waar je muizen hebt gezien, verwacht dat ze dat zijn, of weet dat ze binnenkomen. Lees meer 11 Manieren om kaneel als mierenafstotend middel te gebruiken.

Ratten hebben een krachtig reukvermogen. Je kunt ratten uit je huis en tuin afstoten met geuren die ze niet lekker vinden, zoals klaver, knoflook, ui, hete pepers met capsaïcine, huisammoniak, gebruikt koffiedik, pepermunt, eucalyptus, roofdier (kat) geur, witte azijn en citronellaolie. Door hun sterk ontwikkelde geur zijn muizen en ratten zeer gevoelig voor bepaalde geuren. Katoenen ballen gedrenkt in pepermuntolie, beverolie en citronellaolie, kunnen ze buiten het huis migreren of minder scherpe omgevingen rond het pand.

Soms kan het gebruik van geplette rode peper en uien het lukken, maar kan het worden ontweken. Pepermunt heeft duidelijk een sterke geur, een geur die muizen niet lekker vinden. Volgens Victor Pest bevat pepermunt zeer krachtige mentholverbindingen die hun neusholtes irriteren. Een vleugje pepermunt houdt ze zeker weg.

Muizen hebben een hekel aan de lavendelgeur, dus als je het goed aanbrengt, kan dit een goede manier zijn om ze weg te jagen en plagen te voorkomen. Bovendien helpt lavender over het algemeen de angst te verminderen en de slaap te verbeteren, dus er zijn enkele positieve bijwerkingen voor u. Je hebt maar twee dingen nodig: etherische olie van lavendelolie en wattenbolletjes. Giet voorzichtig 8 tot 10 druppels lavendelolie op elke watje.

Plaats daarna de wattenbolletjes in de buurt van mogelijke toegangspunten van muizen. Laat ze daar staan tot de geur weg is en herhaal het proces indien nodig opnieuw. Zoals u waarschijnlijk heel goed weet, kunnen knaagdieren zoals muizen behoorlijk lastig zijn als u ze op uw terrein behandelt. Muizen maken deel uit van de knaagdierfamilie, samen met ratten, eekhoorns, prairiehonden, stekelvarkens, bevers, cavia's en hamsters.

Het is frustrerend om thuis problemen met knaagdieren te hebben, maar muizen kunnen worden afgestoten als je de volgende geuren gebruikt. De grootste dingen waar knaagdieren naar op zoek zijn in je ruimte, zijn degenen die voldoen aan hun onmiddellijke en diepste overlevingsbehoeften. Tomcat insectenwerende middelen knaagdier Repellent is een uitstekend gebruiksklaar commercieel afweermiddel met pepermuntolie als een van de hoofdingrediënten. Controleer uw eigendom op scheuren en gaten die kunnen dienen als toegangspunt voor deze vervelende knaagdieren.

Voor knaagdieren zijn uilen natuurlijke roofdieren, dus het is logisch voor huiseigenaren om knaagdieren af te weren door middel van angst met een nep-uilprop. Beter nog, kijk eens naar Mighty Mint's Peppermint Oil Knaagdier Repellent Spray om jezelf nog meer gedoe te besparen. Maar wist je dat er ook enkele specifieke geuren zijn waarvan wordt aangenomen dat ze muizen afstoten en ze ervan weerhouden je huis te besmetten? Dit is eigenlijk een geweldige natuurlijke methode om te gebruiken in je strijd tegen deze vervelende kleine wezens. Een professionele verwijderingsservice voor knaagdieren is meestal de beste optie om te vertrouwen als u zich afvraagt hoe u op natuurlijke maar effectieve wijze van pakratten af kunt komen.

Knaagdieren worden gemotiveerd door overlevingsinstincten, wat betekent dat ze alles zullen doen wat ze kunnen om voedsel, water en onderdak te vinden. De belangrijkste aanpak is om uw huis netjes te houden door voedsel correct op te slaan en weg te gooien met mogelijke toegangspunten afgesloten; daarboven stellen veel experts voor om ranzige geuren te gebruiken om deze kleine indringers af te weren. Maar nogmaals, om de beste resultaten te behalen van al uw harde werk, vergeet niet om uw ruimte te behouden en knaagdieren in de eerste plaats buiten te houden. .