Werken ultrasone ongediertebestrijders echt?

De consensus van elke studie was dat ultrasone ongediertebestrijders weinig tot geen invloed hebben op de activiteit van plagen. De Federal Trade Commission (FTC) heeft ook vastgesteld dat de beweringen van sommige fabrikanten niet worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Het bewijs is echt niet doorslaggevend over hoe effectief ultrasone ongediertebestrijding werkelijk is. Sommige mensen zweren erbij, terwijl anderen, waaronder veel experts op het gebied van ongediertebestrijding, geloven dat het helemaal niet werkt.

Het wetenschappelijke bewijs wijst erop dat sommige soorten apparaten tot op zekere hoogte op sommige soorten ongedierte werken. Voor de bestrijding van knaagdieren kunnen anekdotische gegevens erop wijzen dat deze apparaten gedurende een korte periode enige mate van controle kunnen bieden. Maar knaagdieren lijken te leren de gebruikte mechanismen te vermijden. Muizen raken snel gewend aan regelmatig herhaalde geluiden.

Ultrasone geluiden worden beperkt gebruikt bij de bestrijding van knaagdieren omdat ze directioneel zijn en niet achter objecten doordringen. Het testen van geluidsapparaten toont aan dat ongeveer de helft van de geluidsenergie binnen 15 voet van het apparaat is verdwenen. Had een muizenprobleem naar Home Depot gegaan en kreeg het elektrische afweermiddel zat op de bank en zag een muis rollen van onder het apparaat naar onder de bank nog steeds vallen, zag een muis die in de val raakte en probeerde eruit te komen, maar geen problemen meer het is maanden geleden. Nou, ik heb nooit een rat in mijn huis of eromheen gehad, maar ik had het gevoel dat het was omdat ik altijd de insectenwerende middelen heb aangesloten.

Ik plaatste een Victor ultrasone repeller onder elke (2 auto's) motor (vervangen door een nieuwe eenheid ongeveer elke 4 jaar). Het zou geweldig zijn als er een app of een computerprogramma zou kunnen worden gebruikt om te verifiëren dat een repeller daadwerkelijk geluid uitzendt. In plaats van de vervelende geluiden van het apparaat te verdragen, kunnen het ongedierte uw huis en tuin ontvluchten en hun toevlucht zoeken in gebieden die niet worden bedekt door de hoogfrequente geluiden. Als uw gezin konijnen, cavia's, hamsters of andere kleine huisdieren heeft, kunnen ultrasone ongediertebestrijders ze verschillende mate van leed veroorzaken, afhankelijk van hoe dicht ze bij het apparaat zijn.

Een ultrasone ongediertebestrijder is een elektronisch ongediertebestrijdingsapparaat dat een hoog geluid afgeeft met een frequentie die ongemak kan veroorzaken bij huisongedierte, doden, wegjagen of uitschakelen. Dus, aangezien sprays opnieuw moeten worden aangebracht en vallen vaak moeten worden vervangen, ja, het ultrasone apparaat is kosteneffectief. Met betrekking tot ultrasone knaagdierafstoters heb ik ontdekt dat ze u niet zullen bevrijden van een bestaande plaag, omdat ze snel verzekerd worden voor het geluid. Nadat ze tot afleiding waren gedreven door het transformatorgeluid van elektronische apparaten zoals tv's, computermonitoren, fluorescentielampen en anti-plaagapparaten, zochten mijn ouders mijn huisarts op en kreeg ik aanvankelijk de diagnose tinnitus.

Ultrasone ongediertebestrijdingsapparaten maken gebruik van hoogfrequente, ultrasone geluidsgolven die boven het bereik van geluiden liggen dat mensen kunnen horen of verwerken. Dus als dit plug-in ongediertebestrijdingsmiddel werkt, verlaten ze uw eigendom zodat u ervan kunt genieten zonder chemicaliën te gebruiken of vallen te behandelen. In de video werden ultrasone ongediertebestrijders getest op insecten, in een poging ze's nachts van een lichtbron af te weren. Ultrasone ongediertebestrijders, eenmaal aangesloten op een stopcontact, werken door korte golflengte, hoogfrequente geluidsgolven uit te zenden die te hoog zijn voor mensen om te horen.

Als je worstelt met een plaagprobleem en niet weet waar je moet beginnen, hoef je je plaagproblemen niet alleen aan te pakken.