Werken ultrasone ongediertebestrijders echt?

De consensus van elke studie was dat ultrasone ongediertebestrijders weinig tot geen invloed hebben op de activiteit van plagen. De Federal Trade Commission (FTC) heeft ook vastgesteld dat de beweringen van sommige fabrikanten niet worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Ultrasone ongediertebestrijdingsapparaten maken gebruik van hoogfrequente, ultrasone geluidsgolven die boven het bereik van geluiden liggen dat mensen kunnen horen of verwerken. In theorie veroorzaakt het geluid van het apparaat een psychologische reactie bij plagen die tot leed leidt.

Ongedierte zal dan vluchten uit de kamer of het gebied waar deze signalen aanwezig zijn, waardoor huizen worden bevrijd van ongedierte zonder chemicaliën of veel moeite. Enkele onderzoeken hebben succes aangetoond met specifieke insecten, zoals krekels. Dit succes was echter meestal erg gelokaliseerd. Het ongedierte zou bijvoorbeeld de ene specifieke kamer hebben vermeden waar de elektronische ongediertebestrijder zich bevond, maar ze hebben niet het hele huis geëvacueerd.

Er is geen bewezen succes geweest bij kakkerlakken, mieren, spinnen of knaagdieren. Zelfs de apparaten die ze kunnen bewijzen dat ze in hun testomgevingen werken, geven niet aan hoe goed ze werken in situaties in de echte wereld, zoals uw huis. In werkelijkheid worden het signaal en het geluid verzwakt door bijna alles wat in huizen wordt aangetroffen - meubels, tapijt, dekens, kussens, vloerkleden, alle op stof gebaseerde items verminderen het signaal omdat ze het absorberen. Elektrische ongediertebestrijders geven hoge, ultrasone geluiden af om ongedierte weg te houden, en dezelfde geluiden kunnen uw huisdieren soms ook storen.

Als uw gezin konijnen, cavia's, hamsters of andere kleine huisdieren heeft, kunnen ultrasone ongediertebestrijders ze verschillende mate van leed veroorzaken, afhankelijk van hoe dicht ze bij het apparaat zijn. Van deze apparaten is zelfs bekend dat ze sommige reptielen beïnvloeden. Terwijl katten en honden de ultrasone golven kunnen horen, beschadigen of storen ultrasone repellers hen over het algemeen niet. Het geluid dat wordt uitgezonden, zou nogal luid moeten zijn om een dier zo groot als een kat of hond te beïnvloeden.

We worden ook gevraagd naar de impact van deze apparaten op andere huishoudelijke artikelen. Hoewel elektrische ongediertebestrijders geen invloed hebben op wifi, is gedocumenteerd dat ze de telefoonkwaliteit en ontvangst van zowel vaste als mobiele telefoons verstoren. Er zijn ook meldingen geweest van interferentie en verstoringen van huisbeveiligingssystemen en hoortoestellen. Dus afgezien van het niet voldoen aan de verwachtingen, is het zeker de moeite waard om er twee keer over na te denken om ervoor te zorgen dat al uw apparaten voor dagelijks gebruik goed werken.

Alle ongediertebestrijdingsmethoden die door ons team van Preferred Pest Control worden gebruikt, zijn huisdier- en kindvriendelijk en veilig voor de thuisomgeving. Onze ervaren technici gebruiken geen onnodige chemicaliën en zijn altijd voorzichtig om ervoor te zorgen dat het te behandelen gebied en de mensen of huisdieren erin veilig zijn. In 2001 stuurde de Federal Trade Commission een waarschuwing naar fabrikanten van ultrasone ongediertebestrijdingsapparaten, waarin werd geëist dat claims van effectiviteit moeten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Ultrasone geluiden worden beperkt gebruikt bij knaagdierbestrijding omdat ze gericht zijn en niet achter objecten doordringen.

Anne, schaam je voor het doden van bijen, ze zijn belangrijk voor de biodiversiteit en zijn al in verval door het overmatig gebruik van pesticiden en door de mens veroorzaakte veranderingen in hun leefgebied. Het korte antwoord op de vraag „werken ultrasone ongediertebestrijders”, is dat er geen geloofwaardig wetenschappelijk bewijs is dat suggereert dat ultrasone ongediertebestrijders werken. Een verwante groep ongediertebestrijdingsmachines, bekend als subsonische ongediertebestrijders, werkt op dezelfde manier en gebruikt geluiden of trillingen met een zeer lage frequentie. Als u worstelt met een plaagprobleem en niet weet waar u moet beginnen, hoeft u uw plaagproblemen niet alleen aan te pakken.

Er zijn ook enkele humane opties in de wereld van ongediertebestrijding, hoewel helaas geen van de functionele opties elektromagnetische golven produceert. De reden dat ze zoveel publiciteit hebben gekregen, is omdat veel ultrasone ongediertebestrijdingsapparaten zichzelf positioneren als veiligere of gemakkelijkere manieren om ongediertepopulaties in huizen te bestrijden. Voordat u investeert in een vaak prijzig ultrasoon ongediertebestrijdingsapparaat, moet u ervoor zorgen dat u de verschillende voor- en nadelen van elektronische ongediertebestrijding begrijpt. Hoewel ze een leuke familie- en huisdierveilige oplossing lijken voor traditionele ongediertebestrijdingsmethoden, zijn ze oplichterij; wat jammer is omdat het idee ervan geweldig klinkt.

Ultrasone ongediertebestrijdingsoplossingen brengen zichzelf op de markt als gemakkelijker en veiliger dan meer praktische ongediertebestrijdingsmiddelen en ongediertebestrijdingsopties. Sommige huiseigenaren beweren dat ze het einde zijn, allemaal ongediertebestrijdingsproducten, terwijl anderen zeggen dat ze geen effect hadden en een absolute oplichterij zijn. .