Werken ultrasone ongediertebestrijdingsmiddelen echt?

Samenvattend zenden ultrasone ongediertebestrijders hoogfrequente geluiden uit waarvan fabrikanten beweren dat ze de plaag van huishoudelijke plagen verminderen, maar laboratoriumtests hebben aangetoond dat de meeste van dergelijke apparaten niet werken zoals geadverteerd, in strijd met de FTC-richtlijnen. Om de vraag te beantwoorden, moet je zoeken naar onbevooroordeelde informatie over het onderwerp. Er is ruimschoots wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de impact van ultrasone geluidsapparatuur op plaagactiviteit. Onderzoekers van de Universiteit van Arizona onderzochten meerdere onderzoeken die de bewering testten dat ultrasone ongediertebestrijders ongedierte weghouden.

De consensus van elke studie was dat ultrasone ongediertebestrijders weinig tot geen invloed hebben op de activiteit van plagen. De Federal Trade Commission (FTC) heeft ook vastgesteld dat de beweringen van sommige fabrikanten niet worden ondersteund door wetenschappelijk bewijs. De consensus onder onderzoekers die vragen of ultrasone ongediertebestrijders al dan niet werken, is dat er simpelweg niet genoeg bewijs is om de beweringen die ze doen te ondersteunen. Ultrasone elektronische plaag- en insectenwerende apparaten beweren dat hun hoogfrequente geluidsgolven ondraaglijk zijn voor knaagdieren en insecten.

Het bewijs is echt niet doorslaggevend over hoe effectief ultrasone ongediertebestrijding werkelijk is. Sommige mensen zweren erbij, terwijl anderen, waaronder veel experts op het gebied van ongediertebestrijding, geloven dat het helemaal niet werkt. Het wetenschappelijke bewijs wijst erop dat sommige soorten apparaten tot op zekere hoogte op sommige soorten ongedierte werken. Ik kreeg een paar Bell %26 Howell ultrasone ongediertebestrijders en installeerde ze op die ontoegankelijke plaatsen.

De Environmental Protection Agency (EPA) heeft een paar suggesties over de meest effectieve ongediertebestrijdingsopties, waaronder opties voor preventie en chemische behandeling. Als elektronica-technologie en net als Blane heb ik absoluut geen vertrouwen in de beweringen van de leveranciers van deze ultrasone repellers, Maar mijn D. Op een andere opmerking had ik een van de eerste elektronische insectenwerende apparaten, geschenk van mama, zoiets als 15 jaar geleden of zo en een spin maakte een web op en rond het. Of misschien kopen ze plaagvergiften en vallen samen met een ultrasone repeller, en realiseren ze zich niet dat het probleem wordt opgelost door de gifstoffen en vallen.

Sommige insectenwerende middelen kunnen zelfs adverteren dat ze ongedierte doden met behulp van elektromagnetische golven, en worden tegen een redelijk redelijke prijs op de markt gebracht. Een populaire YouTuber beoordeelde ultrasone ongediertebestrijding als een muisafweermiddel en zijn resultaten correleren met Anthony's beschrijving. Sommige zijn bedoeld om vrijwel elk type plaag af te weren, terwijl sommige ultrasone apparaten gericht zijn op specifiek ongedierte zoals knaagdieren, insecten, vogels of herten. Als uw gezin konijnen, cavia's, hamsters of andere kleine huisdieren heeft, kunnen ultrasone ongediertebestrijders ze verschillende mate van leed veroorzaken, afhankelijk van hoe dicht ze bij het apparaat zijn.

Effectieve ongediertepreventie vereist het elimineren van potentiële voedselbronnen voor ongedierte zoals morsen, kruimels of onjuist opgeslagen voedsel, zodat u ze niet per ongeluk naar uw huis trekt. Het korte antwoord op de vraag „doen ultrasone ongediertebestrijders werken, is dat er geen geloofwaardig wetenschappelijk bewijs is dat suggereert dat ultrasone ongediertebestrijders werken. Wat ik graag zou willen vinden, is een iPhone-app of computersoftware die de geluiden kan detecteren die door de repellers worden verzonden. Ik heb de afgelopen tien jaar twee grotere ultrasone ongediertebestrijdende eenheden (Black %26 Decker EP1100-A) gebruikt voor knaagdieren en soortgelijke grotere plagen - Eén in de achtertuin en één in garage; en had nergens in de buurt van het huis een enkel knaagdier of soortgelijk ongedierte.

Had een muizenprobleem naar Home Depot gegaan en kreeg het elektrische afweermiddel zat op de bank en zag een muis rollen van onder het apparaat naar onder de bank nog steeds vallen, zag een muis die in de val raakte en probeerde eruit te komen, maar geen problemen meer het is maanden geleden. Ik kocht een sixpack repellers bij Costco en heb ze allemaal aangesloten op één in de garage en vier op de tweede verdieping.