Hoe lang duurt het voordat ultrasone ongediertebestrijders werken?

Dit hoogfrequente geluid veroorzaakt verwarring, toevallen en uiteindelijke dood voor de ongewenste levende organismen die rond de ultrasone afstoters blijven. In tegenstelling tot andere ongediertebestrijdingsmethoden die onmiddellijke resultaten kunnen opleveren, duurt het ongeveer twee weken voordat u een aanzienlijke impact opmerkt. En zelfs als ze werken, zijn de effecten van korte duur. Uit een onderzoek naar knaagdierafstotende apparaten voor het Amerikaanse ministerie van Landbouw en het National Wildlife Research Center bleek bijvoorbeeld dat knaagdieren na slechts een paar dagen blootstelling niet meer reageerden op de ultrasone geluiden.

Ultrasone ongediertebestrijding is een vorm van elektronische ongediertebestrijding die is ontworpen om korte golflengten, hoogfrequente geluidsgolven uit te zenden. Het idee is dat, hoewel deze geluiden te hoog zijn voor het menselijk oor om te horen, bepaalde dieren en plagen die afgestemd zijn op hoogfrequente geluiden ze kunnen horen. Deze ultrasone geluidsgolven zullen zogenaamd een audiogene reactie op aanvallen veroorzaken. Van veel dieren zoals muizen, ratten, eekhoorns en vervelende insecten zoals wespen, muggen en bedwantsen is bekend dat ze de reactie vertonen.

Dus als dit plug-in ongediertebestrijdingsmiddel werkt, verlaten ze uw eigendom zodat u ervan kunt genieten zonder chemicaliën te gebruiken of vallen te behandelen. Binnen slechts 24 uur kunt u een verandering of toename van activiteit en een hoger dan normaal aantal plagen zien. Plug-In Pest Free desoriënteert het ongedierte en ze worden gemakkelijker te vangen. Het zorgt ervoor dat ze het gebied zo snel mogelijk verlaten.

De meeste plagen zijn binnen 1-4 weken verdwenen. Kakkerlakeieren kunnen tot 12 maanden inactief blijven, dus als eieren uitkomen, worden kleinere insecten merkbaar en verlaten ze te snel het pand. Hoewel het gebruik van elektronisch geluid om ongedierte te bestrijden in de jaren vijftig en 60 in een stroomversnelling kwam, begon het experimenteren met deze technologie al in 1948.Plug in ongediertebestrijding is een eenvoudige en effectieve methode om je huis te ontdoen van ratten, muizen en kakkerlakken. Anthony Esposito, eigenaar van The Bug Reaper Pest Control in Houston zegt dat hij in tal van eigendommen is geroepen waar een plaagplaag is geweest, ondanks het gebruik van ultrasone ongediertebestrijdingsapparaten.

Effectieve ongediertepreventie vereist het elimineren van potentiële voedselbronnen voor ongedierte zoals morsen, kruimels of onjuist opgeslagen voedsel, zodat u ze niet per ongeluk naar uw huis trekt. Plug-In Pest Free heeft geen invloed op katten, honden, vogels of vissen; het is een gezinsveilige en milieuvriendelijke vorm van ongediertebestrijding. Schakel uw stekker in ongediertebestrijdingseenheid weer in zodra deze is schoongemaakt om uw bescherming tegen ratten, muizen en kakkerlakken te herstellen. Sommige mensen zweren erbij, terwijl anderen, waaronder veel experts op het gebied van ongediertebestrijding, geloven dat het helemaal niet werkt.

Het signaal dat wordt uitgezonden via een Plug-In Pest Free-apparaat belast, desoriënteert en droogt ongedierte uit, zodat ze er alles aan doen om te vertrekken. Plug-in ongediertebestrijdingseenheden hebben stroom nodig om te werken, dus controleer of het apparaat werkt zodra de stroom wordt hervat. Bovendien waarschuwt de Federal Trade Commission consumenten al tientallen jaren voor ultrasone ongediertebestrijdingsapparaten, omdat fabrikanten niet over het wetenschappelijke bewijs beschikken dat nodig is om hun beweringen over effectiviteit te ondersteunen. Ongedierte zal dan vluchten uit de kamer of het gebied waar deze signalen aanwezig zijn, waardoor huizen worden bevrijd van ongedierte zonder chemicaliën of veel moeite.

Ultrasone ongediertebestrijders zijn apparaten die geluid produceren op een niveau dat in theorie ongewenst ongedierte zoals insecten en knaagdieren afstoot, afschrikt of doodt.