Wat stoot muizen onmiddellijk af?

Pepermuntolie, cayennepeper of kruidnagel - Heb sterke geuren die muizen kunnen afstoten. Essentiële oliën met een sterke geur, zoals pepermunt en kruidnagelolie, kunnen muizen afstoten. Pepermuntolie, cayennepeper, peper en kruidnagel. Van muizen wordt gezegd dat ze de geur hiervan haten.

Week wat wattenbolletjes lichtjes in olie van een of meer van deze voedingsmiddelen en laat de wattenbolletjes achter op plaatsen waar je problemen hebt gehad met muizen. Een andere optie is om kaasdoekzakjes te maken van droge cayennepeper, munt en hele kruidnagel en deze achter te laten op plaatsen waar muizen zich vaak verbergen, zoals onder bedden en hoeken. Pepermunt heeft duidelijk een sterke geur, een geur die muizen niet lekker vinden. Volgens Victor Pest bevat pepermunt zeer krachtige mentholverbindingen die hun neusholtes irriteren.

Een vleugje pepermunt houdt ze zeker weg. Muizen hebben een zeer scherp reukvermogen dat veel sterker is dan wat mensen ervaren. Je kunt deze eigenschap gebruiken om muizen af te weren en geuren te gebruiken die muizen haten, zoals kaneel, azijn, drogervellen, kruidnagelolie, pepermunt, theezakjes, munttandpasta, ammoniak, kruidnagel, kruidnagelolie en cayennepeper. Er zijn veel manieren om kaneel te gebruiken om muizen weg te houden, en het hangt eigenlijk gewoon af van wat je hoopt te doen, de hoeveelheid werk die je erin wilt stoppen en welke producten je al in huis hebt.

Als je muizen hebt gezien en alleen de kaneel die je op je havermout gebruikt bij de hand hebt, strooi dan een beetje in elk gebied dat je ze hebt gezien, zoals toonbanken, in kasten en zelfs langs je plint. We weten nu dat muizen sterke geuren haten vanwege hun intense reukvermogen. Azijn is misschien wel de sterkste geur die er is, vooral als het onverdund blijft. Zoals we allemaal weten, is het bijna onmogelijk om je gebied volledig te bedekken met dit mengsel.

Evenzo zal het geen gemakkelijke prestatie zijn om je gebied naar azijn te laten ruiken. Het is niet echt een ideale geur om langdurig overal in huis te hebben, noch wordt de verspreiding van azijn in elk hoekje en gaatje een leuk proces. Meng wat water en azijn in een spuitfles om alle gebieden waar je muizen hebt gezien te nestelen, evenals locaties waar je verwacht dat ze naartoe gaan. Het gebruik van deze methode rond deuren, vloerplanken, werkbladen en kasten wordt aanbevolen.

Om welke reden dan ook genieten muizen echt niet van de geur van drogervellen. Dit is geweldig nieuws, want dit is een ander product dat je misschien al hebt liggen liggen. Het beste deel? Het kost nog minder werk dan het sproeien, besprenkelen of vernevelen van andere geuren. Voor ons geven drogerlakens een vrij milde geur af, maar voor muizen is het scherp en onvermijdelijk.

Het is bewezen dat springdrogervellen de beste resultaten opleveren bij het afstoten van muizen uit een bepaald gebied. Salt Lake City Sustainability merkt op dat pepermuntolie een van de beste alternatieven is voor pesticiden. Je kunt wattenbolletjes, vodden, handdoeken, wat je maar wilt, in je pepermuntolie dopen voordat je ze in je huis plaatst. Dit kan binnen en buiten worden gedaan, waar uw probleem zich ook voordoet.

Een ander huishoudelijk artikel, theezakjes kunnen op dezelfde manier worden gebruikt als oliën, kaneelstokjes en drogervellen. Zoals je zou doen met kaneel, strooi gewoon wat cayennepeper overal waar je muizen hebt gezien, verwacht dat ze dat zijn, of weet dat ze binnenkomen. Lees meer 11 Manieren om kaneel als mierenafstotend middel te gebruiken. Met zijn sterke geur werken mottenballen uitstekend om de muis weg te houden van je huis.

Hoewel Mannes stelt dat zelfgemaakte remedies niet de beste manier zijn om muizen kwijt te raken, kan het geen kwaad om natuurlijke afschrikmiddelen uit te proberen. Sommigen beweren dat de geur van pepermunt en kruidnagelolie muizen afstoot. Week wattenbolletjes met deze etherische oliën en plak ze in gebieden die vaak muizen aantrekken, zoals laden, kasten en ingangen. Als je een beetje een probleem met huismuizen hebt, maak je geen zorgen - je bent niet de enige.

Muizen zouden het meest voorkomende zoogdier zijn in de Verenigde Staten dat ongeveer 21 miljoen huizen in de VS besmet, S. Hoewel het je wat troost kan bieden, wetende dat je niet de enige bent die te maken heeft met vervelende muizen, vindt niemand het leuk om een muis in zijn huis te vinden. Probeer een van deze 7 soorten natuurlijke muisafstotende methoden uit om uw knaagdierprobleem op te lossen. Het is frustrerend om thuis problemen met knaagdieren te hebben, maar muizen kunnen worden afgestoten als je de volgende geuren gebruikt.

Hoewel er een selectie van natuurlijke insectenwerende middelen beschikbaar is om muizen af te schrikken, gebruikt Smith's Pest Management ook professionele insectenwerende middelen voor ernstige plagen. Hier zijn een paar geuren die je kunt gebruiken om muizen af te weren en ze weg te houden van je huis, eigendom en jezelf. Zoals u waarschijnlijk heel goed weet, kunnen knaagdieren zoals muizen behoorlijk lastig zijn als u ze op uw terrein behandelt. Muizen maken deel uit van de knaagdierfamilie, samen met ratten, eekhoorns, prairiehonden, stekelvarkens, bevers, cavia's en hamsters.

Sommige sterke geuren die mensen vaak gebruiken als een natuurlijk muizenafstotend middel zijn lavendelolie, pepermuntolie, andere natuurlijke etherische oliën en azijnoplossingen. Dit stoot muizen af en geeft ook een lekker aroma aan je huis zonder dat je veel dure kaarsen en muurplug-ins hoeft te kopen. Wanneer u ammoniak gebruikt om muizen af te weren, strooi dan slechts een paar druppels ammoniak waar de muizen nestelen, te veel ammoniak kan schadelijk zijn voor zowel huisdieren als mensen. Als geen van deze natuurlijke insectenwerende middelen voor u lijkt te werken, is het misschien tijd om de professionals in te schakelen.

Hoewel natuurlijke remedies niet altijd het antwoord zijn bij het wegwerken van ongedierte (zoals het gebruik van komkommers om kakkerlakken kwijt te raken, samen met vele andere methoden die kakkerlakken niet doden), biedt pepermunt een succesvolle natuurlijke remedie die werkt bij het afstoten van muizen. Houd er rekening mee dat als je van plan bent om een heel kruidnagel uit te zitten, het misschien geen geur heeft die vrij sterk genoeg is om muizen af te weren. .